Whatsapp ons!

RRS Skinboosters inject Cellutrix

Cellulite behandeling met RRS HA Cellutrix

U bespreekt uw doelstellingen met uw behandelaar waarna er een persoonlijke behandelplan voor u wordt opgesteld. Dit bestaat doorgaans uit een aantal sessies met een interval van een of twee weken en het gebruik van specifieke behandelcrème en een gezichtsreiniger.  Onze kliniek gebruikt meerdere merken en soorten skinboosters. De juiste behandeling wordt door onze huidtherapeuten in samenwerking met u afgestemd op uw wensen.

Wat is RRS HA Cellutrix?

RRS HA Cellutrix® is een skinbooster die onregelmatigheden van de sinaasappelhuid verbetert. RRS HA Cellutrix® bevat naast hyaluronzuur een speciaal geformuleerd biorevitalisatiecomplex dat oedeem, fibrotisch weefsel en vetophopingen in de huid helpt af te voeren.

RRS HA Cellutrix® stimuleert de fysiologische microcirculatie en bevat voedende ingrediënten die een stimulerend effect op de opperhuid en de dermis hebben. Afhankelijk van de gradatie van cellulite (van onregelmatige oneffenheid tot vetophopingen en fibrotische cellulite) wordt RRS HA Cellutrix® van 1 tot 8 mm diepte geïnjecteerd.

 

Voor welke indicaties wordt RRS HA Cellutrix gebruikt?

  • Verbetering van verschillende gradaties van de cellulitehuid
  • Stimulatie van stevigheid van de huid
  • Detoxificatie van weefsel
  • Stimulatie van afvoer van vocht en vetophopingen
  • Bevorderen van de microcirculatie
  • Voeden van de huid

Cellulite behandeling met RRS HA Cellutrix

U bespreekt uw doelstellingen met uw behandelaar waarna er een persoonlijke behandelplan voor u wordt opgesteld. Dit bestaat doorgaans uit een aantal sessies met een interval van een of twee weken en het gebruik van specifieke behandelcrème.  De juiste behandeling wordt door ons in samenwerking met u afgestemd op uw wensen.

In combinatie met de LPG Endermologie is ook mogelijk om uw hele lichaam te behandelen.