Vetcelbevriezing nu tot 1 augustus 50% korting op alle kennismakingsbehandelingen!

Wat nieuw is, lijkt altijd spannend! Maar de Cryo 21 bevriest jouw vetcellen voor de vakantie in. Hierdoor verlies je maar liefst 3 tot 8 centimeter en zorgt de bevriezing ervoor dat deze cellen ook na de vakantie niet terugkomen! Om iedereen hier kennis mee te laten maken geven wij tot 1 augustus 50% korting op alle kennismakingsbehandelingen! Tag iemand die dit volgens jou zou moeten proberen.

Easy Shape Laser

Vet verbranden met de Easy Shape Laser van Size Zero

Vet verbranden met de Easy Shape Laser van Size ZeroAfvallen is lang niet altijd zo makkelijk – en zeker niet als je het al langere tijd probeert maar weinig succes boekt. Daarom gaan sommige mensen over tot speciale operaties om de vetcellen chirurgisch te laten weghalen. Zo’n operatie kan echter nare neveneffecten hebben. Size Zero komt echter met de allernieuwste trend op het gebied van afslanken op de markt: de Size Zero Easy Shape Laser.

Vet wordt opgeslagen in en onder de huid in de zogeheten vetcellen. Deze cellen zitten vol met vet en afvalstoffen. Bij een lastertherapie maakt een laser de celwanden van de vetcellen kapot. Hierdoor geven deze cellen hun vloeibare inhoud af. Vervolgens wordt deze vloeibare inhoud op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken, waardoor men overtollig vet kwijt raakt en gewicht verliest.

Naar aanleiding van onderzoek van diverse fabrikanten bleek dat je hoe dan ook centimeters verliest van de heupen, dijen en taille verliest als je de behandelingen volgt, het liefste in combinatie met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging.

Dit komt neer op ongeveer twee maten.

Dit is misschien minder dan bij liposuctie, maar daar tegenover staat dat je geen vrij hoeft te nemen van je werk voor een herstelperiode, je geen risico’s van een operatie hoeft te nemen en het geheel pijnloos is. Wij zeggen ‘Dag‘ tegen die vervelende vetcellen, wil jij dat ook? Boek dan nu een afspraak bij ons...

 

Lees meer...

LPG Endermologie voor afslanken, huidversteviging en contourverbeteringEndermologie (nieuw bij Alyda Moed).

LPG Endermologie voor afslanken, huidversteviging en contourverbetering

Endermologie is een techniek die de natuurlijke vetverbranding, verbetert. Het effect van de efficiënte Endermologie behandeling (lipomassage), is dat het direct inwerkt op de vetcel. Door de behandeling met LPG Endermologie wordt de vetverbranding actief gestimuleerd, hierdoor komen de opgesloten vetten in de vetcel vrij, en worden op een natuurlijke wijze afgevoerd.

De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage, die ook zorgt voor versteviging en lymfedrainage.

kennismakingsbehandelingen

Sinds 1 oktober kunt u deze nieuwe behandelingen ervaren bij Alyda Moed, zowel Endermologie voor het lichaam als voor het gezicht! Maak snel een afspraak met ons voor een kennismakingsbehandelingen voor het lichaam.

2 keer voor € 75,- euro!

Endermologie behandelingen voor de vrouw & de man

Endermologie voor de vrouw…

  • Bij cellulite
  • Voor lokale vetophopingen die ondanks het sporten en een gezond voedingspatroon niet weggaan
  • Voor een strak silhouet en strakke huid
  • Na de bevalling snel uw figuur terug
  • Figuurcorrectie bij hormonale schommelingen van de menopauze
  • Als voor-en nabehandeling bij liposuctie

Endermologie voor de man…

  • Voor lokale vetophopingen die ondanks het sporten en een gezond voedingspatroon niet weggaan.
  • Na gewichtsverlies.
  • Verminderen van ‘love handles’.