Resurgence Renewal Facial - 60 minuten

Gemiddelde tot diepe rimpels
Verlies van stevigheid 
Droge en dunner wordende huid

Deze multi-actieve behandeling herstelt de stralende glans van de huid. Het is de ideale facial bij een  combinatie van een droge huid met fijne lijntjes, verlies van elasticiteit, een vale huid en wellicht pukkeltjes met een hormonale achtergrond. Geavanceerde collageenopbouwende techniek verhoogt de elasticiteit en de veerkracht om de vertoning van matige tot diepe rimpels te verminderen, de huid voor vaalheid te behoeden en de celdeling te stimuleren. Een luxueuze behandeling die hydratateert, soepelheid, textuur en de tonus van de huid herstelt. Al na een behandeling zult u de jeugdige ‘Murad Glow’ zien!

Optimale resultaat wordt behaald met een kuur van 6 behandelingen.

Size ZeroSize Zero afslankprogramma

Tijdens het eerste consult word je door ons opgemeten. Gezamenlijk bepalen we jouw streefgewicht en het doel van de behandeling. Daarna voeren we jouw gewicht en maten in de Size Zero Easy Shape Trainer in.

Deze scant het lichaam vervolgens op spiermassa, vetten en vocht. Het apparaat stelt naar aanleiding van deze gegevens een afslankprogramma op maat voor en een advies over de regelmaat en het aantal behandelingen.

 

Het Easy Shape Trainer afslankprogramma ondersteunt de volgende punten:

 • Vermindering van vet en proporties*
 • Gerichte spieropbouw zonder krachttraining*
 • Vermindering cellulitis*
 • Vermindering overtollig vet*
 • Opbouwen en versterken van de rugspieren, alsmede het verminderen van rugpijn*
 • Anti-aging en huidstructuurverbetering*

*Resultaten kunnen per persoon verschillen.

Lees meer..

 

 

Ervaar jij ook dat jouw huid rimpels gaat vertonen en verslapt of juist al diepe rimpels vertoont?

Huidverbeterende behandelingen voor beginnende rimpels, diepe rimpels huidverstrakking, ooglift. Probeer de Jett Plasma Lift bij ons in Stadskanaal voor direct resultaat.

De Jett Plasma Lift is een van de nieuwste techniek die de huidconditie op een comfortabele manier grondig aanpakt. Het ‘liften’ van de huid gebeurt met een soort pen met verschillende koppen qua grote waaruit kleine plasmastroompjes komen. De behandeling is geheel pijnloos en geeft direct een zichtbaar resultaat na de eerste behandeling. Deze techniek kan worden ingezet bij een verslapte huid, diepe rimpels, littekens die door acne ( icm microneedling) zijn ontstaan, striae.

Ben je 25 + en ervaar je dat je toch enige vorm van fijne rimpeltjes gaat vertonen? Dan is dit een een hele mooie preventieve behandeling zodat het erger voorkomt! Ben jij 45 plus en ervaar je toch al meerdere en diepere rimpel en verslapping? Ook hierbij werkt de plasma fantastisch. Dmv een kennismakingsbehandeling kunnen wij je vertellen wat en hoeveel er aan behandelingen nodig zijn met de Jett Plasma Lift evt in combinatie met microneedling. (Microneedling staat verder uitgelegd bij het kopje behandelingen.)

Wil jij er ook weer fris en stralend uitzien? Maak nu een afspraak. Wij starten altijd met een kennismakingsbehandeling, hierbij maken wij een voor en nafoto en zul je al direct een verandering zien van de huid. Na de behandeling stellen wij een behandelplan op, een kuur wordt ook zeker aangeraden zodat u wekelijks terugkomt gedurende 6 weken.

Heeft u interesse? Kom dan naar onze kliniek in Stadskanaal en laat je verrassen door het effect van de Jett Plasma Lift. Ook jij bent van harte welkom. Voor de tarieven verwijzen wij je graag naar onze prijslijst op deze website.

Ieder persoon is uniek, dus zullen wij ook voor ieder een persoonlijk op maat gemaakte behandelplan maken dit wordt aangevuld met een thuisprogramma aan producten.

Jett Plasma Lift behandelingen

De Jett Plasma Lift techniek staat niet alleen voor huidverbetering, maar zorgt er ook voor dat je huid er jonger uit gaat zien. Dit komt doordat wij tijdens de behandelingen gebruikmaken van een unieke serum op basis van menselijke groeihormonen, stamcellen.

Het resultaat is ongelooflijk. Wil jij een huidcorrectie zonder operatie? Dit is de nieuwste generatie technologie voor huidverbetering én huidverstrakking.

Je kunt niet alleen voor de Jett Plasma Lift bij ons terecht, maar ook voor vele andere huidverbeterende behandelingen ben jij van harte welkom in onze stijlvolle kliniek in Stadskanaal.

Tarieven

Easy Shape Laser

Vet verbranden met de Easy Shape Laser van Size Zero

Vet verbranden met de Easy Shape Laser van Size ZeroAfvallen is lang niet altijd zo makkelijk – en zeker niet als je het al langere tijd probeert maar weinig succes boekt. Daarom gaan sommige mensen over tot speciale operaties om de vetcellen chirurgisch te laten weghalen. Zo’n operatie kan echter nare neveneffecten hebben. Size Zero komt echter met de allernieuwste trend op het gebied van afslanken op de markt: de Size Zero Easy Shape Laser.

Vet wordt opgeslagen in en onder de huid in de zogeheten vetcellen. Deze cellen zitten vol met vet en afvalstoffen. Bij een lastertherapie maakt een laser de celwanden van de vetcellen kapot. Hierdoor geven deze cellen hun vloeibare inhoud af. Vervolgens wordt deze vloeibare inhoud op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken, waardoor men overtollig vet kwijt raakt en gewicht verliest.

Naar aanleiding van onderzoek van diverse fabrikanten bleek dat je hoe dan ook centimeters verliest van de heupen, dijen en taille verliest als je de behandelingen volgt, het liefste in combinatie met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging.

Dit komt neer op ongeveer twee maten.

Dit is misschien minder dan bij liposuctie, maar daar tegenover staat dat je geen vrij hoeft te nemen van je werk voor een herstelperiode, je geen risico’s van een operatie hoeft te nemen en het geheel pijnloos is. Wij zeggen ‘Dag‘ tegen die vervelende vetcellen, wil jij dat ook? Boek dan nu een afspraak bij ons...

 

Lees meer...

LPG Endermologie voor afslanken, huidversteviging en contourverbeteringEndermologie (nieuw bij Alyda Moed).

LPG Endermologie voor afslanken, huidversteviging en contourverbetering

Endermologie is een techniek die de natuurlijke vetverbranding, verbetert. Het effect van de efficiënte Endermologie behandeling (lipomassage), is dat het direct inwerkt op de vetcel. Door de behandeling met LPG Endermologie wordt de vetverbranding actief gestimuleerd, hierdoor komen de opgesloten vetten in de vetcel vrij, en worden op een natuurlijke wijze afgevoerd.

De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage, die ook zorgt voor versteviging en lymfedrainage.

kennismakingsbehandelingen

Sinds 1 oktober kunt u deze nieuwe behandelingen ervaren bij Alyda Moed, zowel Endermologie voor het lichaam als voor het gezicht! Maak snel een afspraak met ons voor een kennismakingsbehandelingen voor het lichaam.

2 keer voor € 75,- euro!

Endermologie behandelingen voor de vrouw & de man

Endermologie voor de vrouw…

 • Bij cellulite
 • Voor lokale vetophopingen die ondanks het sporten en een gezond voedingspatroon niet weggaan
 • Voor een strak silhouet en strakke huid
 • Na de bevalling snel uw figuur terug
 • Figuurcorrectie bij hormonale schommelingen van de menopauze
 • Als voor-en nabehandeling bij liposuctie

Endermologie voor de man…

 • Voor lokale vetophopingen die ondanks het sporten en een gezond voedingspatroon niet weggaan.
 • Na gewichtsverlies.
 • Verminderen van ‘love handles’.