Cryotherapie met behulp van Cryo21

Cryotherapie met de Cryo21 vetcellen bevriezenLekker in je vel met behulp van Cryotherapie.

Slank door Vetcellen bevriezen! Weg met die vetrolletjes. Cryolipolyse is een beproefde behandeling om vet op specifieke plaatsen duurzaam te verwijderen. Door middel van een oppervlakkige behandeling zonder verdoving en bijeffecten zijn wij in staat om per behandeling maar liefst 20% van uw vet te verwijderen. U kunt na de behandeling gewoon verder met uw dagelijkse bezigheden.

Ga voor strakke billen, slanke bovenbenen en laat je onderkin verdwijnen als sneeuw voor de zon. Met behulp van cryotherapie bevries je vetcellen: met snel en blijvend resultaat.

 

 

Cryotherapie en Cryo21

Cryotherapie is de benaming van de behandeling, en cryotherapie werkt met het apparaat de Cryo21.

De Cryo21 heeft een speciale kop die een temeratuur van -8 graden haalt. Hierdoor daalt de temperatuur van de huid in een razend tempo van 34 graden naar ongeveer 4. Zonder dat het erg koud aanvoelt!

Vetcellen kunnen niet tegen deze kou en gaan kristalliseren. Het worden natuurlijke afvalstoffen die je lichaam op een natuurlijke manier afvoert. Zodra vetcellen verdwenen zijn komen ze niet meer terug. Na een Cryotherapie behandeling bent u dus definitief verlost van de vetcellen op de plaats van de behandeld. Na elke behandeling zal er een laagje vetcellen verdwijnen.

Over onze behandeling

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn: overtollige vetrolletjes die verdwijnen zonder te hoeven sporten! Met de nieuwe cryolipolyse-lichaamsbehandeling is het echt mogelijk. Een cryolipolyse-behandeling pakt de probleemzones aan die u met sporten en gezond eten niet weg krijgt. Hoe hard u ook uw best doet. Na een cryolipolyse-behandeling krijgt u niet alleen een mooie, strakke huid, maar verliest u ook nog eens 1 tot 2,5 cm omvang per aangepakte zone!

De behandeling

De cryolipolyse-behandeling is erop gericht om kleine vetophopingen op het lichaam duurzaam te verwijderen. De cosmetische ingreep verwijdert maar liefst 20 procent van uw vet, zonder operatie en vervelende neveneffecten. Tijdens de behandeling wordt het vetweefsel afgebroken door verkoeling. De probleemzone wordt met behulp van een vacuüm met koel applicators behandeld. De behandeling duurt slechts 1 uur en is vrijwel pijnloos. In de tussentijd kunt u gerust naar muziek luisteren, een boek lezen of zelfs even uw ogen dichtdoen. De cryolipolyse-behandeling is populair omdat het snel, nagenoeg pijnloos is en er komt geen injectie aan te pas. Bovendien is er geen sprake van een operatie of lange herstelperiode. De resultaten voor specifieke zones zoals de buik, benen en taille zijn verbluffend. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

Effecten op het lichaam

 • Versnellen van de bloedsomloop gevolgd door de eliminatie van de toxines en van een groot calorieverbruik
 • Eliminatie van lokale cellulitis
 • Vermindering van de vetcellen
 • Lymfedrainage
 • Versteviging en versterking van de spieren
 • Her modellering en afslanking van het lichaam

Effecten op het gelaat

 • Versteviging van de weefsels
 • Versteviging van de spieren
 • Vermindering van de rimpels
 • Verwijderen van de dubbele kin
 • Huidverjonging
 • Collageen aanmaak

Prijzen:

 • 3 behandelingen: € 300,00
 • 6 behandelingen: € 600,00 Plus 2 Gratis
 • 10 behandelingen: € 1000,00 Plus 4 gratis

 

Veel gestelde vragen Cryo21

Cryo21 lijkt te mooi om waar te zijn. Is het resultaat echt en blijvend?

Ja! Anders dan bij vele andere afslankapparatuur wordt bij Cryotherapie de gehele vetcel verwijderd. Bij andere afslankapparatuur wordt de vetcel geleegd, maar blijft het omhulsel bestaan, dat zich vervolgens weer kan vullen. Bij de Cryo21 kan dat niet, omdat de vetcel verdwijnt.

Raakt het lichaam echt bevroren? Wat gebeurt er precies?

Nee. Bij de Cryo21 is de behandeling manueel. De kop waar men mee werkt op de huid, heeft een temperatuur van -8. Middels een thermische schok wordt de temperatuur van de vetcel in zeer korte tijd teruggebracht. Deze temperatuur is nooit lager dan 5 graden. De Cryo21 past de hoogte van de temperatuur per probleemzone zelf aan.

Hoeveel keer heb ik een behandeling nodig om mijn buik vet weg te krijgen?

Dit is van te voren niet vast te stellen. Hoewel de Cryo21 altijd resultaat biedt, is het afhankelijk van het lichaam hoeveel cm er per behandeling afgaat. De conditie van het lichaam, leeftijd maar ook de tijd dat het lichaam het vet al heeft opgeslagen, spelen hier een rol. Gemiddeld wordt per behandeling een vermindering tussen de 1 en 2,5 cm bereikt. Het proces van het volledig elimineren van vetcellen duurt 15 dagen. In deze periode na de behandeling verliest men gemiddeld nog een 1cm.

Kan de Cryo21 schade berokkenen aan de gezondheid?

Nee. De Cryo21 pakt alleen de vetcellen aan en laat organen, huid e.d. geheel met rust. De Cryo21 is door een arts ontwikkeld, en er zijn jarenlange testen uitgevoerd alvorens het apparaat op de markt te brengen.

Is cryolipolyse voor iedereen geschikt?

Als uw BMI boven de 30 is, wordt een cryolipolyse-behandeling niet geadviseerd. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling voor u niet geschikt. Tijdens een intakegesprek wordt bekeken of u in aanmerking komt voor de behandeling.

Easy Shape Laser

Vet verbranden met de Easy Shape Laser van Size Zero

Vet verbranden met de Easy Shape Laser van Size ZeroAfvallen is lang niet altijd zo makkelijk – en zeker niet als je het al langere tijd probeert maar weinig succes boekt. Daarom gaan sommige mensen over tot speciale operaties om de vetcellen chirurgisch te laten weghalen. Zo’n operatie kan echter nare neveneffecten hebben. Size Zero komt echter met de allernieuwste trend op het gebied van afslanken op de markt: de Size Zero Easy Shape Laser.

Vet wordt opgeslagen in en onder de huid in de zogeheten vetcellen. Deze cellen zitten vol met vet en afvalstoffen. Bij een lastertherapie maakt een laser de celwanden van de vetcellen kapot. Hierdoor geven deze cellen hun vloeibare inhoud af. Vervolgens wordt deze vloeibare inhoud op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken, waardoor men overtollig vet kwijt raakt en gewicht verliest.

Naar aanleiding van onderzoek van diverse fabrikanten bleek dat je hoe dan ook centimeters verliest van de heupen, dijen en taille verliest als je de behandelingen volgt, het liefste in combinatie met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging.

Dit komt neer op ongeveer twee maten.

Dit is misschien minder dan bij liposuctie, maar daar tegenover staat dat je geen vrij hoeft te nemen van je werk voor een herstelperiode, je geen risico’s van een operatie hoeft te nemen en het geheel pijnloos is. Wij zeggen ‘Dag‘ tegen die vervelende vetcellen, wil jij dat ook? Boek dan nu een afspraak bij ons...

 

Lees meer...