Pigmentvlekken

Oorzaken pigmentvlekken gezicht

Pigmentvlekken ook wel ouderdomsvlekken, levervlekken of zonnevlekken genoemd – ontstaan voornamelijk op die plekken waar de huid veel zon ziet. Daarnaast spelen ook anticonceptie en hormonen een belangrijke rol bij het ontstaan van pigmentvlekken. Vaak zien we in dat geval pigmentvlekken op de bovenlip of op het voorhoofd. Ook kunnen het gebruik van ‘verkeerde cosmetica’ of te intensieve laserbehandelingen pigmentvlekken veroorzaken.

Doeltreffend pigmentvlekken verwijderen

Wil je effectief pigmentvlekken verwijderen of verminderen? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een vrijblijvend consult. Onze gecertificeerde huidspecialisten kijken tijdens een grondige huidanalyse welke pigmentbehandeling voor jou het meest effectief is.

 Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring en met behulp van specifieke meetapparatuur, kunnen we achterhalen met welke pigmentsoort we te maken hebben. Dit is een must voor het effectief verwijderen van pigmentvlekken, en deze methode is uniek in de regio. Samen kijken we vervolgens hoe we zo snel mogelijk het mooiste resultaat kunnen bereiken.

Werkwijze.

  • Huidanalyse:
  • Om jouw huid zichtbaar te verbeteren beginnen wij de eerste behandeling altijd met een huidanalyse en huidmeting. Tijdens deze huidanalyse maken wij fotos van diepere huidlagen waardoor wij problemen bij de ken kunnen aanpakken of in sommige gevallen voor zijn.
  • Resultaten v/d huidanalyse bespreken.
  • Behandeling.
  • Persoonlijke behandelplan met uitleg behandelingen, producten, voedingsadvies. Deze krijg je meteen mee met de 1e afspraak mee naar huis.

Werkwijze

Alyda Moed Skin & Body Clinic in Stadskanaal is de expert op huidverbetering en huidverjonging. Iedere huid is anders en iedere weg naar een beter en mooier huid dus ook.

Welke route neem jij? Het vergt niet alleen een aanpak van buiten naar binnen maar ook van binnen naar buiten.