Whatsapp ons!

Permanente Makeup

Permanente Makeup Oxana Hermes

Bij Alyda Moed skin & body clinic kunt u ook terecht voor Permanente Make-Up (PMU).

Permanente Make-Up bij uitstek een methode om cosmetische imperfecties, zoals ontbrekend wenkbrauwhaar of hoofdhaar op te lossen.

Wat u reden of wensen ook zijn, Alyda Moed skin & body clinic vervult uw cosmetische wensen veilig en met succes. Permanente make-up is voor alle huidtypes geschikt.

Indien u graag Permanente Make-Up wenst voor bijvoorbeeld uw wenkbrauwen, lippen of oogleden, dan kunnen wij u inplannen. Want uiteraard wilt u geholpen worden door een erkende specialist en niet zomaar iemand. Vandaar dat Oxana een aantal keren per maand bij ons in de clinic aanwezig is en de Permanente Make-Up doet.

Oxana heeft een intensieve opleiding gevolg en heeft zich gespecialiseerd in het zetten van Permanente Make-Up. Zij laat zich tevens regelmatig in binnen en buitenland bijscholen om de ontwikkelingen en nieuwste technieken bij te houden.

Zoals de verschillende technieken permanente make-up op wenkbrauwen in (ombre, hairstroke of combi techniek), eyeliner (wimperlijn, klassiek, advanced, met schaduw) en lippen (aquarel, vol lips, met strakke contouren of lippenstift effect) en nu ook medische micropigmentatie.