Whatsapp ons!

ME-line

Worstel jij met pigmentvlekken in je gezicht?

Me Line de enige lijn die werkt op alle soorten pigmenten.

Door de unieke behandelmethode van Me-Line is het mogelijk om gemiddeld 95% van de pigmentvlekken weg te krijgen. Er spelen verschillende factoren mee waardoor pigment gestimuleerd kan worden zoals; hormoonschommelingen, ontstekingen door een getraumatiseerde huid of zelfs door een cellulair probleem. In combinatie met de zon kan dit leiden tot een verhoging van de aanmaak van pigment. De producten en behandelingen van Me-Line bestaan uit actieve producten die op een huidvriendelijke manier pigmentvlekken op intensieve wijze aanpakken.

Me-Line is de eerste en tot nu toe de enigste productlijn met bijbehorende behandelingen welke uiterst gespecialiseerd is in alle soorten hyperpigmentatie (ongeacht direct of indirecte pigmentstoornissen). Het is geschikt voor elke huidtype, pigmentsoort of lichaamsdeel. Zelfs de allergrootste of allerkleinste pigmentvlekken kunnen worden aangepakt op een pijnloze, veilige en ontspannen manier.

ME-line behandeltraject

De kuur ME Line bestaat uit twee onderdelen:

  1. Drie behandelingen in de huidtherapiepraktijk met een tussentijd van vier tot zes weken
  2. Een thuispakket met vijf therapeutische ME Line-producten

De ME-line is een kuur van 4 maanden waarmee pigment drastisch vermindert kan worden. De kuur bestaat uit twee masker behandelingen en een thuispakket, dit is verplicht. (anders mag u van ons geen kuur ondergaan met MeLine) Daarnaast wordt de behandeling versterkt met microneedling treatment.

Er wordt gestart met een masker behandeling in de kliniek waarna de behandeling vanaf dag 3 verder thuis wordt voortgezet. Na 3 weken onderga je een microneedling behandeling en 4 weken daarna nogmaals een masker behandeling. Indien nodig wordt de kuur nog aangevuld met een extra microneedling behandeling of masker behandeling.

De behandelingen

Behandeling 1: de huid wordt gereinigd en ontvet waarna er een peeling masker wordt aangebracht gedurende 15 minuten. In het begin kan deze peeling wat prikken. Na 15 minuten wordt het masker nogmaals plaatselijk aangebracht op het pigment. Vervolgens wordt het masker na 15 minuten verwijderd met een compres en brengen we de moisturizer aan, een dag crème en een SPF.

U dient vervolgens het startpakket aan te schaffen met daarin vier specifieke producten die nodig zijn voor thuisgebruik. Dit pakket gebruikt u gedurende de kuur en tenminste drie maanden. De producten voor thuisgebruik verbeteren en stimuleren het resultaat en verbeteren de opname van actieve ingrediënten. De actieve ingrediënten brengen de pigmentaanmaak in balans en dragen bij aan de totstandkoming van een gelijkmatige huidskleur. Ook heeft het thuisgebruik van de producten positieve invloed op de behandelresultaten.

Behandeling 2: na 2 weken kom je terug voor de microneedling behandeling. De huid wordt gereinigd en ontvet waarna er een serum wordt aangebracht via microneedling. Deze behandeling duurt een half uur. Aansluitend verzorgen we de huid met een dag crème en een SPF.

Behandeling 3: herhaling van behandeling 1 + je schaft het pigment masker aan voor thuis.

Behandeling 4: afhankelijk van het resultaat zo ver kan behandeling 2 worden herhaald.

De hoogwaardige ingrediënten werken verhelderend en ontstekingsremmend op de huid en zijn zo samengesteld dat ze elkaar versterken en de huid optimaal kunnen penetreren om op de juiste diepte te komen. Vanwege een verschillende samenstelling van de producten voor de donkere en de lichte huid, kunnen wij ook donkere huidtypes veilig behandelen. Omdat het product zo samengesteld is dat het diep in de huid kan komen en het de pigmentcellen kalmeert, kunnen ook moeilijke chronische huidproblemen zoals melasma veilig behandeld worden.

Na de behandelingen & bijwerkingen

Na de therapeutische masker behandeling in onze kliniek komt er een schilferende huidreactie op gang. Dit kan ongeveer 5 tot 7 dagen duren. In sommige gevallen kan het pigment eerst donkerder kleuren dan daarna pas afschilferen. Tijdens het schilferproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en mag je niet in de zon. Ook draag je dagelijks een SPF 50+.

De thuisproducten bevatten veel anti-oxidanten, verhelderende stoffen, zuren en pigmentremmers waar de huid aan moet wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen zodat de huid kan wennen. De microneedling behandeling kent geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om altijd de huid goed te beschermen met SPF.

Resultaten

Na 1 maand merk je ongeveer 50% vermindering van de pigment vlekken en de huidconditie zal beter zijn. Na 4 maanden kunnen we stellen dat het pigment grotendeels weg zal zijn. Na de behandeling gebruik je een nacht product om het resultaat te onderhouden en na 8 maanden kan de ME-line indien nodig worden herhaald.

Na de kuur is het belangrijk om de huid 3 maanden te laten rusten voordat je andere behandelingen ondergaat zoals een peeling of laser. Dit is om te voorkomen dat het pigment weer opgewekt wordt door andere behandelingen. Wij raden aan om gedurende andere huidbehandelingen altijd de ME-line te gebruiken om zo eventueel pigment te onderdrukken.

Spottreatment: Dit is plaatselijk een pigmentvlek of meerdere pigmentvlekken  aanpakken.  Dit moet van te voren beoordeeld worden evt door een dermatoloog. Voor vragen kunt u contact opnemen.

Plan een gratis intakegesprek

ME Line is geschikt voor mannen en vrouwen van ieder huidtype. Voorafgaand aan de behandelingen krijgt u eerst een persoonlijk intakegesprek . Wij maken foto’s om de resultaten visueel zichtbaar te maken en het proces goed te kunnen evalueren. Daarna kunt u een afspraak maken voor de eerste behandeling. Heeft u nog vragen na het lezen van deze informatie? Wij staan u graag te woord.

Let op!

Dit is een pittige merk, wij gaan samen een traject in  waarvan wordt verwacht om consequent met de thuisprogramma verder te gaan. Wij maken de pigmentvlekken lichter en jij moet zorgen dat ze licht blijven, door de thuisprogramma juist te volgen.