Whatsapp ons!

Jett Plasma Lift

Ervaar jij ook dat jouw huid rimpels gaat vertonen en verslapt of juist al diepe rimpels vertoont?

Huidverbeterende behandelingen voor beginnende rimpels, diepe rimpels huidverstrakking, ooglift. Probeer de Jett Plasma Lift bij ons in Stadskanaal voor direct resultaat.

De Jett Plasma Lift is een van de nieuwste techniek die de huidconditie op een comfortabele manier grondig aanpakt. Het ‘liften’ van de huid gebeurt met een soort pen met verschillende koppen qua grote waaruit kleine plasmastroompjes komen. De behandeling is geheel pijnloos en geeft direct een zichtbaar resultaat na de eerste behandeling. Deze techniek kan worden ingezet bij een verslapte huid, diepe rimpels, littekens die door acne ( icm microneedling) zijn ontstaan, striae.

Ben je 25 + en ervaar je dat je toch enige vorm van fijne rimpeltjes gaat vertonen? Dan is dit een een hele mooie preventieve behandeling zodat het erger voorkomt! Ben jij 45 plus en ervaar je toch al meerdere en diepere rimpel en verslapping? Ook hierbij werkt de plasma fantastisch. Dmv een kennismakingsbehandeling kunnen wij je vertellen wat en hoeveel er aan behandelingen nodig zijn met de Jett Plasma Lift evt in combinatie met microneedling. (Microneedling staat verder uitgelegd bij het kopje behandelingen.)

Wil jij er ook weer fris en stralend uitzien? Maak nu een afspraak. Wij starten altijd met een kennismakingsbehandeling, hierbij maken wij een voor en nafoto en zul je al direct een verandering zien van de huid. Na de behandeling stellen wij een behandelplan op, een kuur wordt ook zeker aangeraden zodat u wekelijks terugkomt gedurende 6 weken.

Heeft u interesse? Kom dan naar onze kliniek in Stadskanaal en laat je verrassen door het effect van de Jett Plasma Lift. Ook jij bent van harte welkom. Voor de tarieven verwijzen wij je graag naar onze prijslijst op deze website.

Ieder persoon is uniek, dus zullen wij ook voor ieder een persoonlijk op maat gemaakte behandelplan maken dit wordt aangevuld met een thuisprogramma aan producten.

Jett Plasma Lift behandelingen

De Jett Plasma Lift techniek staat niet alleen voor huidverbetering, maar zorgt er ook voor dat je huid er jonger uit gaat zien. Dit komt doordat wij tijdens de behandelingen gebruikmaken van een unieke serum op basis van menselijke groeihormonen, stamcellen.

Het resultaat is ongelooflijk. Wil jij een huidcorrectie zonder operatie? Dit is de nieuwste generatie technologie voor huidverbetering én huidverstrakking.

Je kunt niet alleen voor de Jett Plasma Lift bij ons terecht, maar ook voor vele andere huidverbeterende behandelingen ben jij van harte welkom in onze stijlvolle kliniek in Stadskanaal.

Tarieven