Vet verbranden met de Easy Shape Laser van Size Zero

Vet verbranden met de Easy Shape Laser van Size ZeroAfvallen is lang niet altijd zo makkelijk. Daarom laten sommige mensen vet chirurgisch weghalen. Dergelijke operaties kunnen echter nare neveneffecten hebben. 

Size Zero komt met de allernieuwste trend op het gebied van afslanken! De Size Zero Easy Shape Laser. Met lastertherapie maakt een laser de celwanden van de vetcellen stuk. De cellen geven dan hun vloeibare inhoud af, en die wordt dan op een natuurlijke manier door het lichaam afgebroken. Zo raak je overtollig vet kwijt raakt en verliest gewicht.

Met de Easy Shape Laser van Size Zero kun je ook centimeters verliezen van de heupen, dijen en of taille. Soms wel tot twee maten.

Dit is misschien minder dan bij liposuctie, maar je hebt dan geen herstelperiode nodig en loopt geen risico’s van een operatie. En het is geheel pijnloos is.

Zeg maar ‘Dag‘ tegen die vervelende vetcellen, wil jij dat ook? Boek dan nu een afspraak bij ons...

Lees meer...

 

Size ZeroSize Zero afslankprogramma

Tijdens het eerste consult word je door ons opgemeten. Gezamenlijk bepalen we jouw streefgewicht en het doel van de behandeling. Daarna voeren we jouw gewicht en maten in de Size Zero Easy Shape Trainer in.

Deze scant het lichaam vervolgens op spiermassa, vetten en vocht. Het apparaat stelt naar aanleiding van deze gegevens een afslankprogramma op maat voor en een advies over de regelmaat en het aantal behandelingen.

 

Het Easy Shape Trainer afslankprogramma ondersteunt de volgende punten:

Vermindering van vet en proporties* - Gerichte spieropbouw zonder krachttraining* - Vermindering cellulitis* - Vermindering overtollig vet* - Opbouwen en versterken van de rugspieren, alsmede het verminderen van rugpijn* - Anti-aging en huidstructuurverbetering*

Resultaten kunnen per persoon verschillen.

Lees meer..