Whatsapp ons!

LPG endermologie

"U goed voelen in uw lichaam begint met een gezonde huid!"

Als uw huid en figuur op intelligente wijze worden gestimuleerd, kunnen ze onvoorstelbare veranderingen ondergaan. Na 30 jaar ervaring en wetenschappelijk onderzoek creeert LPG endermologie: de enige niet-invasieve mechanische huidstimulatietechniek, die het celmetabolisme op natuurlijke wijze reactiveert.

Centimeters verliezen met Endermologie

Endermologie is een door LPG ontwikkelde behandeling voor celstimulatie. Onderhuidse cellen worden gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Door de precisie van het apparaat kunnen er heel gericht bepaalde gebieden worden behandeld. Bovendien zorgt de aanmaak van collageen voor een rimpelloze en jeugdige huid. Een endermologie behandeling is 100% veilig en niet pijnlijk. Zo kunt u zonder operatie snel en blijvend vet verliezen. Endermologie wordt uitgevoerd met behulp van een LPG apparaat waarvan de werking is onderbouwd door ruim 128 wetenschappelijke studies.

Hoe gaat Endermologie lipomassage behandeling in zijn werk?

Een endermologie behandeling richt zich op het bindweefsel. In deze huidlaag ligt het meeste collageen opgeslagen.

De rollers van het LPG-apparaat pakken een huidplooi in het te behandelen gebied op en rollen deze langzaam en regelmatig weer af. Dit zorgt voor een stevige en pijnloze massage van de huid, onderhuid en het bindweefsel. Deze huidgymnastiek verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

Een endermologie behandeling veroorzaakt een natuurlijk proces waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid gezonder en steviger wordt. U krijgt tijdens een behandeling een ‘bodysuit’ aan. Dit helpt de cilinders beter over het lichaam te glijden en uw huid te beschermen.

De resultaten van een Endermologie behandeling

Endermologie zorgt voor een stevigere huid, geeft vorm en maakt uw huid gezond en sterk. U verliest vet waar ú dat wilt! De resultaten vallen op en zijn blijvend. Endermologie is speciaal ontworpen voor het vet dat u maar niet kwijt kunt raken, ondanks sporten en diëten. Dankzij lipomassage raakt u precies die centimeters kwijt die de sportschool maar niet weg krijgt.

Behalve ongewenst vet zijn ook andere aandoeningen zeer geschikt om behandeld te worden met endermologie. Daarbij kunt u denken aan onrustige benen en verkrampte spieren.

Een endermologie kuur zorgt voor:

  • een strak silhouet.
  • een stevige huid.
  • minder cellulite.
  • slanker figuur.
  • lymfedrainage.
  • lipoedeem fase 2.

Weg met cellulite dankzij Lipomassage

Celullite is onderhuids vet dat met elkaar verkleefd is geraakt. Dit laat zich ook aan de buitenkant zien door het grover worden van de huid, ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Het is een heel vervelende huidaandoening waar je maar moeilijk af kan komen. Cellulite is ongevoelig voor dieet of sporten. Maar door een endermologie behandeling bij KNAP Institute worden de verkleefde vetcellen afgevoerd en verdwijnt cellulite. Wat overblijft is een strakke huid. De hoogwaardige technologie van LPG heft de vetblokkades op. Bovendien wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, zodat de afgebroken vetblokkades makkelijk worden weggevoerd. Endermologie is mogelijk op alle delen van het lichaam waar cellulite voorkomt.

Cellulitus

Maar liefst 90% van de vrouwen heeft last van cellulitus. Het is bijna onvermijdelijk, maar het is ook te verminderen of zelfs mogelijk het te laten verdwijnen. Door een ophoping van vetcellen wordt er vocht rondom de cellen vastgehouden en dit zorgt er voor dat door de vergroting die zichtbaar zijn aan het huidoppervlak. Dit verminderd de doorbloeding en houdt afvalstoffen vast. Er zijn twee soorten cellulitus, namelijk vetcellulitus en vezelcellulitus. De vetcellilitus is vaak makkelijker te behandelen en heeft als voornaamste oorzaak overgewicht. De vezelcellulitus is hardnekkiger en lastiger te verminderen. Deze soort is ook pijnlijker en vergt meer tijd. Vanaf drie behandelingen wordt de cellulitus verminderd en wordt de huid gladder en zachter.

Huidversteviging

De huid kan op meerdere manieren haar veerkracht verliezen. Een wisselend gewicht, zwangerschap of het ouder worden zijn de meest voorkomende. Dit kan op bepaalde gebieden meer zijn dan het ander. De speciale behandelkop activeert fibroblast, ook wel bekend als de jeugdigheidscel. Wanneer deze opnieuw geactiveerd wordt geeft deze opnieuw collageen, hyaluronzuur en elastine af aan de huid, op een volledig natuurlijke manier.

Vetten afbreken

Kan jij dat ene topje niet dragen doordat je lovehandles zichtbaar zijn? Of zit dat ene rolletje op de buik of onder de bil net in de weg bij die mooie jurk? De vetcellen worden door middel van een nieuwe gepatenteerde behandelingskop afgevoerd op een zachte wijze. Er kan specifiek op een bepaalde zone gewerkt worden door de speciale kop, waarbij het postuur verfijnd wordt. De behandeling heeft vanaf 3 sessies effect.

Lichtere benen

Ken je dat gevoel van zware en belaste benen? De oorzaak is vaak een slechte doorbloeding of lymfecirculatie. Door veel zout in te nemen, lang te zitten of juist lang te staan kunnen de benen belast worden en daarmee de bloedsomloop verhinderen. De speciale behandelkop stimuleert de bloedsomloop en voert overbodig vocht af. De behandeling heeft al vanaf de eerste sessie resultaat en geeft je weer een licht en vrij gevoel. Ook tijdens de zwangerschap kan deze behandeling worden uitgevoerd.

Wat is LPG endermologie voor het gezicht?

Als een echte fitness van de huid wekt endermologie voor het gelaat de natuurlijke synthese van essentiele jeugdige stoffen weer op: Collageen, Elastine en Hyaluronzuur.

LPG endermologie voor het gezicht vult rimpels, verstevigd de huid, verheldert de teint en verkleint een dubbele kin. De behandelingskop voor het gezicht maakt kleine microklopbewegingen waardoor de huid tot in de diepte wordt gestimuleerd. Hierdoor maakt de huid extra eigen vezels aan zoals onder andere collageen, elastine en hyaluronzuur. Tussen de behandelingen door zijn er verzorgende producten te gebruiken die de resultaten van de behandelingen optimaliseren en verlengen.

Waar op het gezicht kan LPG voor gebruikt worden?

  • Rimpels vullen.
  • Huid verstevigen.
  • Teint verhelderen.
  • Dubbele kin verkleinen.

Rimpels vullen

De behandelingskop van LPG geeft microklopbewegingen op de huid, waardoor de fibroblast wordt gereactiveerd. Door deze bewegingen wordt er opnieuw volume aan de huid gegeven door het aanmaken van nieuw collageen. De huid wordt soepeler en ziet er weer levendig uit.

Huid verstevigen

De intense klopbewegingen van de behandelingskop van LPG zijn als het ware fitness voor de huid. Door diep in de huid te treden worden vezels als collageen, elastine en hyaluronzuur geactiveerd waardoor een liftend effect ontstaat.

Teint verhelderen

De klopbewegingen van het apparaat hebben een exfoliërende werking, die de huid pijnloos stimuleert en voor een egale teint zorgt.

Bij Alyda Moed Skin & Body Clinic werken we alleen met de officiële apparatuur van LPG.