Whatsapp ons!

Bioslimming

Bioslimming de behandeling die werkt! Wil je graag een behandeling waarmee je afvalt zonder te sporten. Een behandeling waarmee je cellulitis minder zichtbaar en jouw huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? Dan is de Bioslimming Active Wrap zeker de behandeling voor jou!

De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.

Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap behandeling en heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste countouring behandeling en beste thuis programma voor het hele lichaam.

Bekijk hier de producten van Bioslimming, uiteraard te koop bij ons in de schoonheidssalon!

Bioslimming de sleutel tot succes!

Een multi award-winnende anti-cellulite en afslankende behandeling

De Etherische oliën van Bioslimming hebben een kleine molecule. Vanwege hun kleine omvang en snelheid en lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de huid penetreren en therapeutisch werken op cellulair niveau. Bioslimming zorg voor:

  • Ultime detox van het lichaam.
  • Verbeteren van van de bloedcirculatie.
  • Versnellen vet verbranding.
  • Stimuleren van de lymfe en vochtafvoer.
  • Aanmaak collageen en huidversteviging.
  • Vitamine, minerale, enzymen en aminozuren.

Deze afslankende, huid verstevigende en anti-cellulitis behandeling is 100% natuurlijk, vrij van parabenen, sulfaat (SLS) en minerale olie. Bevat geen dierlijke ingrediënten en is niet getest op dieren.

Afslanken met Bioslimming in Stadskanaal bij Alyda MoedBioslimming behandeling in onze schoonheidssalon.

Wat staat je te wachten tijdens een salonbehandeling? In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.

De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen met een kopje thee en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk.

Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan. Na de rustperiode wordt de koude gel met een bindweefselmassage aangebracht.

De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien. Wil je meer weten over de salonbehandeling? Klik dan hier!

Bioslimming thuisbehandelingBioslimming thuisbehandeling

Voor een Bioslimming behandeling hoef je niet speciaal de deur uit!

Door het aanschaffen van een Trio Home set, pak je cellulite, striae of huidverslapping aan in je eigen veilige omgeving op het moment dat het jou het beste uitkomt.

De makkelijk te gebruiken set toont resultaten vanaf de eerste behandeling en heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten. Bioslimming is ideaal als je moeite hebt om af te vallen en vetten te verbranden, worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfe-systeem en/of last van cellulite of striae hebt.

Benieuwd naar alle voordelen van de Bioslimming Trio Homeset?

Klik hier om er meer over te lezen.